4 juli 2020

Het Oude Postkantoor Bennekom

 

Grand Café Het Oude Postkantoor ligt midden in het centrum van Bennekom. Het pand ademt nog steeds de sfeer van vroeger, toen het postkantoor van Bennekom er was gevestigd.

Het Oude Postkantoor

4 juli 2020

Bistro Le Steak Bennekom

Wij zijn het restaurant in de regio Ede, Wageningen, Veenendaal en Arnhem waar u lekker uit eten kunt.
Ons vlees wordt op een authentieke houtskool grill bereid wat een heerlijke smaak geeft.

Bistro Le Steak

4 juli 2020

Panorama Hoeve Bennekom

 

Vlakbij het plaatsje Bennekom vindt u, te midden van veel groen en op korte afstand van de heide, pannenkoekenhuis de Panorama-Hoeve. Wij serveren u het hele jaar door de heerlijkste pannenkoeken & poffertjes.

Panorama Hoeve

4 juli 2020

Kwalitaria Bennekom

Voor een lekkere lunch, warme maaltijd of snack zit je goed bij Kwalitaria. In ons brede assortiment is aan het hele gezin gedacht. Van vers afgebakken broodjes, een gezonde salade, burgermenu, friet met een snack tot een kindermenu; wij hebben voor elk wat wils.

Kwalitaria Bennekom

4 juli 2020

Mare e Monte Bennekom

 

Mare e Monte is een Italiaans Restaurant. De naam betekent zee en berg en geeft aan waar onze verse producten vandaan komen. Wilt u een avond genieten van de authentieke Italiaanse keuken of een overheerlijke pizza dan bent u welkom in ons sfeervolle restaurant.

Mare e Monte

China Garden Bennekom

Onze toewijding: oorspronkelijke gerechten, uiteraard bereid met verse ingrediënten. En door onze koks vol toewijding klaargemaakt, volgens de receptuur uit het betreffende keuken.

China Garden Bennekom

4 juli 2020

Het Koetshuis Bennekom

 

Het Koetshuis is een restaurant in Bennekom. Het restaurant heeft sinds 1998 één Michelinster.

De naam ‘Het Koetshuis’ is gebaseerd op een schuur van vroeger waar in het midden de koetsen stonden en aan de zijkanten het vee met boven hun het voer.

Het Koetshuis

 

4 juli 2020

De Kromme Dissel Heelsum

De sfeervolle oud Saksische boerderij De Kromme Dissel – Michelin ster – dateert uit de 17e eeuw.

Met creativiteit, liefde en respect voor het product wordt er vanuit een klassieke Franse basis modern gekookt.

De Kromme Dissel

4 juli 2020

Campman Wageningen

 

Op de terrassen kunt u op mooie zomerdagen genieten in een prachtige, bosrijke omgeving.   Onder het genot van een drankje tijdens een receptie, of smullend van gerechten uit onze bekende keuken.

Campman Wageningen

4 juli 2020

De Blaauwe Kamer Wageningen

Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer heeft zijn naam te danken aan de historie van de steenfabriek die toentertijd al de naam De Blaauwe Kamer droeg. Een bezoek aan het restaurant is ideaal te combineren met een wandeling of fietstocht.

De Blaauwe Kamer

4 juli 2020

Eetcafé H41 Wageningen

 

Eetcafé H41 is een gezellige eetgelegenheid met de uitstraling van een authentiek bruin café. Gevestigd in een oude houtzagerij in het centrum van Wageningen is eetcafé H41 één van de drukst bezochte eetcafés van de stad.

Eetcafé H41

4 juli 2020

O Mundo Wageningen

Het culinaire hart van Wageningen, gesitueerd in het historische Hotel de Wereld.

O Mundo Wageningen

4 juli 2020

Pomphuis Ede

Restaurant pomphuis heeft een warme ambiance, waarbij de bijzondere architectuur van het monumentale pand in zijn waarde wordt gelaten.

Pomphuis

 

4 juli 2020

Resy’s Ede

Het restaurant bevind zich in het oude gedeelte van Ede de Bospoort en is kenmerkend aan het oud Hollandse trappen geveltje, ons restaurant doet daarom ook een huiselijke sfeer aan en bied plaats aan circa 50 gasten.

In de zomermaanden is onze binnentuin geopend.

Resy’s

4 juli 2020

Baron van Ede

De basis van ons restaurant is gastvrijheid en culinaire passie.
Onze chef-kok en team zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

De Baron van Ede

4 juli 2020

Planken Wambuis Ede

n Restaurant Planken Wambuis – een nostalgische herberg in een modern jasje – wordt u warm en gastvrij ontvangen.

Planken Wambuis

4 juli 2020

Buitenzorg Ede

Zalig eten op een sfeervolle plek in Ede doet u in één van de stijlvolle zalen van Buitenzorg! Na al meer dan een eeuw lang gerechten te hebben bereid, weten wij precies wat lekker is. Deze ambachtelijke kennis van vroeger combineren wij met de smaken van nu.

Buitenzorg

4 juli 2020

Pannenkoekenhuis Kernhem Ede

Het landgoed Kernhem bevindt zich op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Midden op het landgoed vindt u Pannenkoekenboerderij ‘Kernhem’. Hier kunt u genieten van overheerlijke, ambachtelijk gebakken pannenkoeken en diverse andere gerechten.

Pannenkoekenhuis Kernhem

4 juli 2020

Oude Post Renkum

Oude Post streeft ernaar om verrassende gerechten te serveren, gemaakt met ingrediënten van eersteklas kwaliteit. Alles wordt zoveel mogelijk huisgemaakt. De bijbehorende wijnen zijn van een uitstekende selectie. Robert en Frank hopen met Oude Post, waar gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan, een goede indruk te maken en ontvangen u graag voor een heerlijke lunch, borrel of diner in hun trendy zaak.

Oude Post

Restaurants Bennekom en omgeving

Zo gewenst kunnen wij u brengen en halen naar het restaurant van uw keuze. Informeer naar onze mogelijkheden.