Sauna’s in de omgeving

Sauna Drôme Putten

Sauna Drôme heeft een breed scala aan faciliteiten. In onze sauna vindt u diverse sauna’s en baden. En wat dacht u van onze unieke beauty boerderij, de sfeervolle restaurants met uitgebreid horeca gedeelte en loungeruimte met Wifi verbinding? Of onze prachtige Finse tuin met zonneweide? Bekijk hier al onze faciliteiten. >> Video

De Heuvelrug Veenendaal

Wellness is een verzameling van rituelen en dat beleeft u tijdens de beste opgietingen, stevige Hamam massages en bijvoorbeeld een traditioneel Ghassoulklei ritueel. >> Video

Sauna & Beauty de Veluwe Lunteren

Rondom het gezellige buitenterras en de tropisch aandoende buitenbar treft u een groot zwembad aan met een altijd aangename watertemperatuur van rond de 30°C.

De prachtig aangelegde en knusse tuin is zowel bereikbaar via de binnenruimte als via de serre van het restaurant. Zowel ’s zomers als ’s winters is het hier heerlijk toeven!

Thermen Berendonck Wijchen

Wellness, zintuigen en natuur hebben alles met elkaar te maken. Samen staan ze voor intense ervaringen en voor belevingen in de zuiverste vorm. Wellness op z’n puurst. Je vindt het in Thermen Berendonck, waar we al jouw zintuigen raken én verrassen.

Veluwse Bron Emst

Het is wellicht te veel om in 1 dag te beleven; de 22 verschillende soorten sauna’s van de Veluwse Bron.  Je kan zowel binnen als buiten heerlijk ontspannen in verschillende saunacabines. Ontdek de unieke Stoomgrotsauna, Zoutsteenmijnsauna en het Tropische Strand. Je kan natuurlijk ook plaats nemen in de Goed Gesprek Sauna zodat je weer bij kan kletsen.

Thermen Soesterberg

Vergeet het alledaagse en geef jezelf over aan wat je hier voelt, ruikt, hoort en beleeft. Ga terug naar de oorsprong, relax en vind nieuwe energie.

Laat je meenemen in authentieke sauna rituelen en vernieuwende wellness belevenissen. Verwarm je lichaam en geest met weldadige ervaringen.

Ontdek en beleef Thermen Soesterberg, een bron van ontspanning, energie en grenzeloos genieten. >> Video